↫ Tillbaka till bloggen

Fotomässan i Älvsjö

Nu är det fjärde året i rad som jag sätter upp en utställning på Vildmarksmässan. 14 Naturfotografer kallar jag utställningen och bjuder in mina fotovänner att delta. I år slog mässan ihop Vildmark och Fotomässan till en mässa som de kallade EXPLORE.

Alla fotoutställningar låg i restauranggången. Jag vet inte om det var en så lyckad satsning. Vi låg lite off kan man tycka. Men trots det var det ett oerhört intresse, många kom förbi och tittade och beundrade våra bilder. Det var kul.

I år var det förutom jag själv, Anki Hammar, Anders Molin, Uno Fors, Lotta Arborelius, Ulf Kaunitz, Lotta Lund, Daniel Nordgren, Tore Almgren, Kyösti Ylinen, Fredrik Beskow, Mikael Roos, Tony Rundström och Anders Kolmodin som bidrog med sina fantastiska naturbilder.