↫ Tillbaka till bloggen

Camera Natura

I veckan har jag varit i Västerås och blivit intervjuad i Camera Natura/Studiefrämjandets studio i Västerås. Det var Anki Hammar och Conny Jonsson som höll i intervjuandet. Vi som intervjuades var tre naturfotografer, Jag, Christer Sjöberg och Frida Hermansson, vi kommer att vara med i nästa nummer av Camera Natura som kommer ut i juni. Den 15 juni sänds en digital sändning av intervjuerna. Sändningen avslutas med en Lightroom-kurs med Patrik Larsson.

Om du vill anmäla dig gå in på länken i slutet av blogginlägget.

Gå gärna in på Camera Naturas hemsida och teckna en prenumeration redan nu så får du läsa våra artiklar i tidskriften.

Camera Natura är en nordisk naturfototidskrift som prioriterar kvalitet i både text- och bildmaterial. Magasinet strävar efter att publicera bilder som innehåller något utöver det vanliga i färg, form och motivval. Tidskriften samarbetar med ledande naturfotografer från hela världen, vilket borgar för en mångfald av visuella upplevelser. Camera Naturas vision är att med naturfotografin som grund även spegla andra områden där människor och kultur spelar en central roll. Ett adelsmärke för Camera Natura har i alla år varit att hålla högsta kvalitet på bild och text samt på den tekniska framställningen. Tidskriften ges ut fyra gånger per år.

Jag har varit publicerad i CameraNatura några gånger tidigare. Här visar jag några bilder från dessa tidigare publiceringar.

I Camera Natura Nr 4 2022 hade jag denna bild och text med rubriken Öppnar -Stänger. Om hur man fotograferar vattenfladdermöss.

I Camera Natura Nr 3 2018 hade jag med ett reportage från en resa till Costa Rica. Rödbent nektarkrypare

Kungsgam

Ögonfranshuggorm

Rödögd bladgroda

Nektarfladdermus

Om du vill gå in och anmäla dig till den kostnadsfria digitala sändningen. Gå in på följande länk.

https://www.sv.se/avdelningar/sv-vastmanland/kurser/camera-naturas-kostnadsfria-digitala-sandningar-fortsatter-nr2-2023–70622/?fbclid=IwAR3S3zTeP9Kfzg9WvRJ9TT4Hyr4bKBLu4bZEPivYUYzIdno1BhzJ4iTECNU

 

2 thoughts on “Camera Natura

  1. Grattis till senaste o tidigare inlägg i denna tidskrift. Vilka fantastiska foton. Huggormen med ögonfransar har jag aldrig hört talas om. Var den fotad i vilt tillstånd?

  2. Vilka underbara bilder. Jag har anmält mig till den digitala utställningen. Kungsgamen är min favorit.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

5 × 4 =