↫ Tillbaka till bloggen

Utställning på Galleri Movitz

Nu har vi genomfört den tredje utställningen tillsammans. Jag, Anki Hammar, Fredrik Beskow och Andreas Hemb.

Det började med ett fantastiskt välbesökt vernissage. Riktigt roligt att få visa sina bilder och berätta historien kring bilden.

Varje bild har en egen historia, vad som hände vid själva fotograferingsögonblicket, vad som hände före och vad som hände efter.  Vissa bilder behöver en längre förklaring för att förstås, andra talar för sig själv.

Vi ställde ut ett 50-tal bilder med skiftande motiv. De flesta av mina bilder var från min resa i Ungern och ett par från andra ställen, bland annat Dovre i Norge.

Jag har printat de flesta av mina och Ankis bilder, såg riktigt bra ut. En av mina bilder var ett sublimeringstryck på en aluminiumplåt, till skillnad från mina andra bilder som sprintats på ett matt FineArt papper var denna högblank. Roligt att pröva något nytt. Den var framställd hos Crimson i Stockholm.

Mitt i utställningsyran han jag med ett besök ute i naturen. Viktigt för hälsan. Jag och Eva besökte Angarnssjöängen. Vi var lite nyfiken på solrosorna. Varje år är ett stort område avsatt för solrosor till fåglarna, så att de ska ha bra med föda under hösten.

Det var lite vatten i sjöängen. Vet inte riktigt vad det beror på. Lite nederbörd kanske. Vi såg havsörn, ormvråk, gäss, kärrhök, steglits och sångsvanar mm

Sedan var det tillbaka till gatstenarna. En jämt ström av besökare de sista dagarna. En blandning av turister, fotokompisar och intresserade människor.

Tack alla som besökt oss. Uppkattas verkligen.

3 thoughts on “Utställning på Galleri Movitz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tolv + 20 =