↫ Tillbaka till bloggen

Hitta nya bilder bland gamla

Ibland händer det att jag går tillbaka till ett fototillfälle och börjar titta igenom bilderna på nytt. Många gånger kommer det fram bilder som man kanske inte sett när man först började jobba med bilderna efter ett äventyr.

Just denna gång återkommer jag till många gånger i mina tankar. Det var ett sådant exceptionellt häftigt möte med dessa magiska fåglar i slutet av april förra året.

Om man är det minsta intresserad av naturens under kan jag varmt rekommendera att titta på ett orrspel. Det finns många som erbjuder möjligheter att titta på orrspel. Jag själv var tillsammans med Anders Molin hos Daniel Nordgren i Umeå. Ett från start till mål fantastiskt arrangemang. Allt var toppen, boende, mat, orrspelet på myren.

Ett äventyr jag nog aldrig kommer att glömma. Jag har ju mina bilder som påminner mig på ett härligt vis.

Tack till Daniel Nordgren för ett allt igenom perfekt arrangemang och ett fint mottagande.

Jag har gjort en film från Orrspelet. Här kan du se hela filmen (12min):

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

nio + 4 =