↫ Tillbaka till bloggen

Norra Finland

I morgon drar jag mig upp till norra Finland. Åker med en grupp fotografer, först till Rokua nationalpark där vi ska försöka fotografera Berguv. Den är nattaktiv så det blir nog inte lätt. Här ska vi även fotografera kungsörn. Sedan drar vi österut till Riisitunturi nationalpark. Hit åker vi upp tidigt på morgonen för att fotografera de snötyngda granarna och det magiska vinterljuset. Kan också bli fantastiska stjärnhimlar lite pga vädret. Här finns också möjlighet att fotografera strömstare vid en fors. Lavskrika och andra småfåglar kan dyka upp.

Prognosen säger runt -5 på dagen och -10 på natten så det kanske inte blir helt klart väder.

Men ska bli oerhört spännande att komma dit.

Reportage kommer

 

Vinterlandskap. Bilden tagen i Stockholmstrakten i mitten av december.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sjutton + tjugo =