↫ Tillbaka till bloggen

Sommarjobb hos ”doktorn”

En välkomnande soffa utanför butiken,. Är sällan ledig.

Jag har jobbat under sommaren hos Kameradoktorn i Stockholm. Och hoppar in lite när det behövs. En fantastisk arbetsplats att jobba på. Roliga medarbetare. Otroligt kompetenta och oerhört serviceinriktade. Ibland undrade jag hur mycket tid som lades ner för att hjälpa och förklara. Men jag är övertygad om att man i längden tjänar på en sån inställning vilket säkert ger en stor omsättning. 

Mats som är navet och motorn i butiken är allvetare vad gäller allt som har med kameror att göra. Honom kan man fråga om allt och få ett vettigt svar. Mats är inte bara en aktör i butiken utan även ute på gatan. Hejar på alla, verkar känna alla även barn och hundar. 

Till butiken kommer många yrkesfotografer, det verkar som vissa måste besöka butiken några gånger i veckan. Inte alltid för att köpa utan att diskutera något eller bara snacka lite. 

Fredrik som jag jobbade med på Scandinavian Photo på Norr Mälarstrand är också en kille med mycket djupa kunskaper och ett stort kontaktnät. Sköter mycket av inköpen och håller lagret uppdaterat. 

Tina, en tjej med mycket djupa kunskaper om det mesta. En person som man  kan fråga om allt, både när det gäller administrativa system och produkterna i butiken.

Axel en person många frågar efter. Axel har haft semester större delen av den period jag jobbat. Men den korta tid han varit när jag jobbat har det visat sig att han är en riktig klippa. 

Elias extraanställd liksom jag. Trots sin ungdom en kille med fantastiska kunskaper om allt som rör kameror och kringutrustningar. 

Det man slås av från hela personalen är en enorm servicenivå. Riktigt roligt att jobba här. Christian som är VD är också en klippa på de saker vi säljer och hjälper till i butiken när det behövs. 

Kort sagt en fantastisk arbetsplats och en otroligt rolig erfarenhet att få lära känna det här gänget. 

Jag kan inte annat än rekommendera alla som vill ha råd om allt som har med fotografering att göra. Titta in och träffa denna underbara personal. 

Det finns inte många butiker kvar av den här kalibern.

Axel, kan det mesta om kameradoktorns utbud.

Mats, klippan i gänget.

Tina, gedigen kunskap om det mesta i butiken.

Här får man alltid ett personligt bemötande.

5 thoughts on “Sommarjobb hos ”doktorn”

  1. Instämmer helt med Dig Arne.
    Kunniga, serviceinriktade och roliga medarbetare, det gör det självklart för mig att söka mig dit
    då jag behöver råd eller vill investera i ny utrustning.
    Hoppas de kan överleva den hårdnande konkurrensen.
    En butik som den här behövs verkligen.

  2. Kan bara hålla med Arne om Kameradoktorn. Stockholms bästa butik för fotografering. En annan butik, konkurrent, utan att nämna några man har försämrats väsentligt de senaste åren tyvärr!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

17 + 15 =