Bildvisningar

Jag håller föredrag för din fotoklubb, på sjukhus och ålderdomshem på företag, föreningar mm.
Gå in på kontaktsidan och skriv ner era önskemål så tar jag kontakt så fort som möjligt. Jag lämnar offert på priset.

För muspekaren över bilderna

Rovfåglar
Följ med under 60 minuter till rovfåglarnas värld. Ni får träffa havsörn och kungsörn i fina miljöer. Tornfalkar med ungar. Ormvråkar i aktionsituationer och mycket mer. Fotografier från många platser främst i Norden
Boka
Det vilda Pantanal
I det vilda Pantanal får du uppleva både jaguarer, kapibara och caimaner. Men också mycket fåglar, bla världens största papegoja, Hyasintarian och den sällsynta Agamihägern. Bildvisningen är 60 minuter.
Boka
Costa Ricas Regnskog
Följ med till Costa Ricas regnskogar. Här får du träffa en rad färggranna fåglar, exotiska ormar och grodor. Vi befinner oss i norra Costa Rica på gränsen till Nicaragua. Bildvisning 60 minuter.
Boka
Fåglar i Ungern
På en farm i Ungern har Bence Mate byggt upp ett helt fantastiskt ställe. Här samlas alla världens naturfotografer för att komma de vilda fåglarna riktigt nära. Och nära kommer man i de mest fantastiska situationer, utan att störa fåglarnas liv. Följ med under 60 minuter till denna magiska plats.
Boka
Florida - ett fågelparadis
Florida är ett paradis för fågelfotografer. Överallt träffar man på fåglar. Om du åker ut i Everglades träskmarker, havet vid Tampas Bay eller mitt inne i städerna. Överallt är det fåglar. Följ med under 60 minuter till denna underbara plats.
Boka
Björn, varg och järv i vildmarken
Följ med till olika platser i Sverige och Finland och spana efter våra vilda rovdjur. Du får träffa björn och varg tillsammans vid finsk-ryska gränsen. Vilda järvar några meter framför oss. Vilda björnar i Sveriges skogar. Bildspelet 60 min.
Boka