Bildvisningar

Jag håller föredrag för din fotoklubb, på sjukhus och ålderdomshem på företag, föreningar mm.
Gå in på kontaktsidan och skriv ner era önskemål så tar jag kontakt så fort som möjligt. Jag lämnar offert på priset.

Även digitala bildvisningar.

Jag har haft bildvisningar för bl. a. Enköpings Fotoklubb, Nordeas Fotoklubb, Stockholms Läns Landstings Fotoklubb, Enskede Fotoklubb, Lidingö Rotaryklubb, En fotografisk resa – Säterdalen, Biofoto Stockholm, Upplands-Bro Fotoklubb, Växjö Fotoklubb, SPF Bankeryd, Stockholms Fotoklubb, Varbergs Fotoklubb, Kungsbacka Fotoklubb, Sundbybergs Fotoklubb, LM Ericssons Fotoklubb, PRO Boo, PRO Norrtälje, Enköpings Fotoklubb, Lidingö Fotoklubb.

Senaste bildvisningen var för Lidingö Fotoklubb. Det tittade på min bildvisning ”Fåglar i Norden”.

Lite feedback från Sundbybergs Fotoklubb: ”Magiskt. Dubbelmagiskt. Världsklass!” – Det var vad fotograf Arne Berneklint och hans fotovänner utbrast när de åkte runt på en fotoresa på Island häromåret. På vårt decembermöte fick vi se Arnes bilder – och vi kunde inte annat än hålla med! Och epiteten gällde inte bara den storslaget karga naturen på Island utan också hur Arne hade fångat de sällsamma motiven med sin kamera! Vi fick följa med på en fantastisk fotoresa och uppleva vilka otroliga scenerier det isländska landskapet bjuder på, mästerligt fångade av Arne. Inte minst slogs man av hur färgrik, ja till och med färgstark, naturen är på denna nordliga ö, kargheten till trots. – Tack för en toppenkväll, Arne! Vi hoppas få se dig hos oss fler gånger!

För muspekaren över bilderna

Rovfåglar
Följ med under 60 minuter till rovfåglarnas värld. Ni får träffa havsörn och kungsörn i fina miljöer. Tornfalkar med ungar. Ormvråkar i aktionsituationer och mycket mer. Fotografier från många platser främst i Norden
Boka
Det vilda Pantanal
I det vilda Pantanal får du uppleva både jaguarer, kapibara och caimaner. Men också mycket fåglar, bla världens största papegoja, Hyasintaran och den sällsynta Agamihägern. Bildvisningen är 60 minuter.
Boka
Costa Ricas Regnskog
Följ med till Costa Ricas regnskogar. Här får du träffa en rad färggranna fåglar, exotiska ormar och grodor. Vi befinner oss i norra Costa Rica på gränsen till Nicaragua. Bildvisning 60 minuter.
Boka
Fåglar i Ungern
På en farm i Ungern har Bence Mate byggt upp ett helt fantastiskt ställe. Här samlas alla världens naturfotografer för att komma de vilda fåglarna riktigt nära. Och nära kommer man i de mest fantastiska situationer, utan att störa fåglarnas liv. Följ med under 60 minuter till denna magiska plats.
Boka
Florida - ett fågelparadis
Florida är ett paradis för fågelfotografer. Överallt träffar man på fåglar. Om du åker ut i Everglades träskmarker, havet vid Tampas Bay eller mitt inne i städerna. Överallt är det fåglar. Följ med under 60 minuter till denna underbara plats.
Boka
Björn, varg och järv i vildmarken
Följ med till olika platser i Sverige och Finland och spana efter våra vilda rovdjur. Du får träffa björn och varg tillsammans vid finsk-ryska gränsen. Vilda järvar några meter framför oss. Vilda björnar i Sveriges skogar. Bildspelet 60 min.
Boka
Tusentals tranor runt Hornborgarsjön
Följ med på ett magiskt besök hos tranorna vid den så kallade Trandansen vid Hornborgasjön. Tranorna flyger in tidigt på morgonen i soluppgången, vissa dagar har det varit upp mot 25000 tranor under en och samma dag. Dessutom stora mänder av gäss, sångsvan och mycket annat. Bildspelet 60 min.
Boka
Fågellivet runt Stockholm
Runt Stockholm finns oanade möjligheter att skåda och fotografera fåglar. Följ med på en resa under en 10-årsperiod med bilder från en rad olika ställen runt stockholmstrakten. Bildvisning 60 min.
Boka
Island - Magisk ö i världsklass
Det finns oändligt mycket att utforska på Island. Natur och fågelliv. Jag gör några nedslag där jag fångat en del av den Isländska naturen och dess fågelliv. Bildvisning 60 min.
Boka
Kungsfiskare
Kungsfiskare finns i stort sätt i hela världen. Jag visar bilder dels från Sverige men också från Florida, Brasilien och Costa Rica
Boka
Fotografera från gömsle
Här går jag igenom ett stort antal gömslen och visar bilder som illustrerar vilka bilder som kan fotograferas från ett gömsle. Ger tips och råd om vad man bör tänka på när man är i gömslet och hur man förbereder sig på bästa sätt.
Boka
Hägrar
Hägrar finns i stort sett över hela världen. Jag visar olika arter från Sverige, Ungern, Brasilien, Florida och Costa Rica.
Boka