PrintStudio Anicande

PrintStudio Anicande är en liten och personlig printstudio. När du skickat in dina bilder kommer vi att kontakta dig för att gå vidare i printprocessen. Vi hjälper dig att göra dina bilder som du tänkt dig.

Mina favoritpapper är:

Hahnemühle Photo Rag® Ultra Smooth, 305 gr är ett särskilt smidigt och silkeslen mjukpapper för högkvalitativ FineArt-bläckstråleskrivning. Det vita bomullskonstpapperet har en diskret, mycket fin texturerad yta med en slående silkeslen känsla. Den matt premium bläckstråleskiktet garanterar exceptionella utskriftsresultat med imponerande reproduktion av färg, detalj och mycket djup svart. Photo Rag® Ultra Smooth är mångsidig och ger imponerande resultat för FineArt-fotografering samt konstreproduktioner. Den syra- och ligninfria allroundaren uppfyller de mest krävande kraven när det gäller åldersbeständighet och är perfekt för svartvita FineArt-tryck av hög kvalitet.

Hahnemühle Photo Rag® Baryta 315 gr är ett rent bomullspapper med en bläckstrålebeläggning som har optimerats perfekt för behov av FineArt-applikationer. Det naturliga vitt papper kommer i en trevlig, varm nyans av vit och innehåller inga optiska ljusmedel. Den utsökta ytstrukturen ger papperet en härlig, delikat känsla och samtidigt ger det en konstnärlig anmärkning. I kombination med den högblanka premiumbläckstråleskiktet ger den fantastiska utskriftsresultat med enastående reproduktion av färger och detaljer, djupa svarta och perfekta kontraster. Bariumsulfat i beläggningen gör Photo Rag® Baryta till ett populärt alternativ till analogt baryta-papper. Kombinationen av bomullskonstnärspapper och högblank bläckstrålebeläggning ger FineArt ut en slående karaktär med en vacker, elegant glans utan bländning. Photo Rag® Baryta är syra- och ligninfri och uppfyller de mest krävande kraven när det gäller åldersbeständighet.

 

Skicka dina bilder via SPREND.COM (Fyll i mail: info@anicande.se

Skriv in dina kontaktuppgifter, namn och telefon så kontaktar vi dig.

 

Eller till vår egen server:

Skicka dina bilder via NasAnicande

Skriv in dina kontaktuppgifter, namn och telefon så kontaktar vi dig.

 

Vid större och regelbundna jobb kontakta oss för en inloggning till vår server. Här kan du få din egen mapp som du lägger dina bilder som du vill printa.

PRISLISTA